Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eindfeest Timboektoe 2017

zaterdag 07 oktober 2017 | 22:00

€13

Helaas zit de zomer van 2017 er weer bijna op. Timboektoe organiseert daarom op 7 oktober het eindfeest in traditionele Timboektoe-stijl. Er wordt weer een blik te gekke bands en DJ’s opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan!

Dit keer staat de enige echte huisband The Phantom Four op het podium voor een heerlijke lange set met Nederlands beste surfmuziek en serveren de Haarlemse heren van The Irrational Library onder leiding van Mr.Weird Beard als voorgerecht een unieke portie spoken word boogie ’n soul. Aan de muzikale knoppen draaien de muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle – NL back to back tot laat, die van alle markten thuis zijn en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

Verder is dit jaar in het tweede paviljoen Kamango een podium met rauwe rock van de Amsterdamse band BARTEK en de knotsgekke Australische garagepunkers Drunk Mums om lekker bij te hossen. Bij de draaitafels wordt er doorgerockt tot de kleine uurtjes met de gezellige vuige bende Volcano Boys, Trish Trash, Disco Paranoia, Panzer Ed en Die Blonde Rakete.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Gegevens

Datum:
zaterdag 07 oktober 2017
Tijd:
22:00
Kosten:
€13
Evenement Categorie:

Locatie

Strandpaviljoen Timboektoe
Reyndersweg 1
Velsen-Noord, 1951 LA Nederland
Website:
www.timboektoe.org
  • De Krim | Texel - gratis bootreis

Evenementen

zo 24

Volvo Ocean Race

zondag 24 juni - zondag 01 juli
jul 14

FCPB Beach Soccer 2018

zaterdag 14 juli - zondag 15 juli

KNMI

\