Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Openingsfeest Timboektoe 2018

zaterdag 07 april | 22:00

Het is weer zover! Op 7 april is het weer tijd voor het inmiddels legendarische jaarlijkse Openingsfeest van Timboektoe; de traditionele inluiding van een nieuwe zomer bij de Noordpier!

Dit jaar wordt het podium van Timboektoe bestiert door de twaalfkoppige brassband Gallowstreet met hun mix van hiphop, funk, afrobeat en dance, en de vlammende electro-rockers 45ACIDBABIES. Aan de muzikale knoppen draaien de muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle – NL back to back tot laat, die van alle markten thuis zijn en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

In de tweede zaal Kamango wordt het een waar beukfestijn met de nieuwe band Tusky met leden van John Coffey en onze eigen garagepoppunkers Tony Clifton met hun kersverse debuutalbum ‘Love Nordic Women’. Achter de draaitafels maakt DJ Santina Runaway daar de party compleet tot in de kleine uurtjes met haar high energy rock n’ roll.

Timboektoe is na het feest, net zoals in de wintermaanden, ook weer 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

—-
Aanvangstijd: 22:00 uur
Toegangsprijs: € 15,-
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze online ticketshop. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Gegevens

Datum:
zaterdag 07 april
Tijd:
22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Strandpaviljoen Timboektoe
Reyndersweg 1
Velsen-Noord, 1951 LA Nederland
Website:
www.timboektoe.org
  • De Krim | Texel - gratis bootreis

Evenementen

zo 24

Volvo Ocean Race

zondag 24 juni - zondag 01 juli
jul 14

FCPB Beach Soccer 2018

zaterdag 14 juli - zondag 15 juli

KNMI

\