Apps voor op het strand

Ben je van plan om naar het strand te gaan, dan is het handig om te weten wat voor weer het gaat worden. Ook is het fijn om te weten of er files staan op weg naar het strand en als je eenmaal op het strand bent, zit een ongeluk vaak in een klein hoekje.

Hier volgen een aantal apps die goed van pas kunnen komen voor naar en op het strand.

Buienradar

buienradar appBuienradar is een begrip in Nederland. Met deze betrouwbare radar en weersverwachtingen ga je altijd goed voorbereid naar het strand en hoef je nooit nat te worden!

Download:  App Store  |  Google Play

 

VerkeersInformatieDienst

VID appDe VerkeersInformatieDienst (VID) is een Nederlandse organisatie die actuele verkeersinformatie verspreidt. Om je beter van dienst te kunnen zijn, bieden ze een handige applicatie speciaal voor file-informatie. Hierbij kun je je eigen route instellen, de Nederlandse kaart met files bekijken en vertragingen per (snel)weg bekijken.

Download:  App Store of Google Play.

 

KNRM Helpt

KNRM Helpt appDit is een officiële app van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De KNRM Helpt app maakt het mogelijk een vaartuig aan te melden en jouw reis op je smartphone te plannen.

Download:  App Store of Google Play.

 

My Tide Times

My Tide Times appDe My Tide Times app laat zien wanneer het eb en vloed wordt op het strand. Deze app is ideaal voor mensen die graag (kite) surfen, mountainbiken, hardlopen of paardrijden op het strand.

Download:  App Store of Google Play.

 

DMD Panorama

DMD Panorama appMet de DMD Panorama app kun je eenvoudig hoge resolutie panorama foto’s maken.

Download:  App Store of Google Play.ADVERTENTIE

Vakantie is hier 300x250

KNMI

weersverwachting
\